RETOLADORS PER CERÀMICA I VIDRE EDDING  

 • 10,25 €

  Retolador per a porcellana, ceràmica vidriada, vidre per el forn, és resistent a la calor. Després de la cocció apte per al rentavaixelles.La punta del pinzell és flexible adequada tant per a treballs fins com per a grans superfícies. La tinta és d'assecat ràpid. La tinta es picmentada partir d'aigua, molt resisteix a la llum.

  10,25 €
 • 10,25 €

  Retolador per a porcellana, ceràmica vidriada, vidre per el forn, és resistent a la calor. Després de la cocció apte per al rentavaixelles.La punta del pinzell és flexible adequada tant per a treballs fins com per a grans superfícies. La tinta és d'assecat ràpid. La tinta es picmentada partir d'aigua, molt resisteix a la llum.

  10,25 €
  Comprar
 • 10,25 €

  Retolador per a porcellana, ceràmica vidriada, vidre per el forn, és resistent a la calor. Després de la cocció apte per al rentavaixelles.La punta del pinzell és flexible adequada tant per a treballs fins com per a grans superfícies. La tinta és d'assecat ràpid. La tinta es picmentada partir d'aigua, molt resisteix a la llum.

  10,25 €
Mostrant 1 - 3 de 3 elements

Decorar peces per regalar o per utilitzar a casa pot ser una activitat molt relaxant i divertida. És una manera creativa i econòmica de donar una vida nova a un objecte pintant un dibuix cridaner, o d'imprimir el teu segell personal convertint-lo en una cosa única.

Edding presenta aquest set de retoladors per a porcellana, ceràmica esmaltada i vidre resistent a la calor, amb punta de pinzell, dissenyats per pintar i decorar a mà obtenint un acabat fi, brillant i durador sobre qualsevol objecte d'aquest tipus de material. Un cop sec, la pintura es fixa en el forn i el decorat es fa resistent al rentat.

Prova'ls, a veure si et enganxes!

Decora porcellana, ceràmica i vidre amb Edding

La pintura sobre ceràmica constitueix la primera mostra d'inclinació artística de l'ésser humà en el seu àmbit quotidià i tot des del Neolític, però van ser els grecs els que inicialment li van aportar un major valor estètic.

També a la Xina, aplicant la tècnica del vidriat, van donar als seus porcellanes l'acabat que avui coneixem. A Europa es coneixia la porcellana des dels temps de Marco Polo, qui portava atuells de fina textura i acabat, que es van convertir en peces molt cobejades. Al segle XVIII, que va començar la seva fabricació i a partir de llavors van sorgir cases com Vincennes i Sèvres a França, Meissen a Alemanya i Capodimonte a Itàlia, clars reflexos de l'època barroca, durant el que es va anomenar el "segle de la porcellana".

La història de la pintura en vidre té els seus antecedents a Egipte, d'on procedeixen els objectes més antics que es coneixen, estenent-se des d'allí per la Mediterrània.

Avui, Edding ofereix els seus retoladors per a porcellana, ceràmica esmaltada i vidre resistent a la calor. La seva punta de pinzell flexible ofereix una amplada de traç variable, ideal per a àrees grans o per detalls fins. La seva textura sedosa permet una aplicació fàcil i suau que resulta en un acabat perfecte, sense gotes ni grumolls. La seva tinta pigmentada a base d'aigua i resistent a la llum seca ràpidament, tot i que és perfectament corregible abans de la seva fixació amb calor.

Característiques del retolador Edding set per porcellana

Els retoladors Edding per ceràmica, vidre o porcellana estan fets per a realitzar tant creacions senzilles com més elaborades. Tant els usuaris més experimentats com els principiants gaudiran de la seva suau aplicació i del seu acabat uniforme i brillant.

 • Disponible en tres estoigs de sis colors cada un, en diferents gammes.
 • Tinta pigmentada a base d'aigua, inodora i resistent a la llum.
 • De suau aplicació, acabat perfecte, sense gotes ni grumolls.
 • Seca ràpidament i es pot corregir abans de fixar-la a la calor.
 • Resistent a l'rentavaixelles després de la cocció.
 • Punta de pinzell flexible permet una amplada de traços d'1 mm a 4 mm.

Alguns consells per a la seva aplicació

 • S'ha d'aplicar en superfícies ben rentades, sense pols ni restes de greix.
 • Deixar assecar la pintura 15 minuts abans de la cocció.
 • Per aplicar diverses capes de color, deixar assecar la primera abans d'aplicar la següent.
 • Preescalfar el forn a 160 ° C i coure durant 25 minuts; deixar refredar dins el forn.
 • Es recomana no utilitzar sobre superfícies en contacte amb aliments.
 • Sempre emmagatzemar el retolador en posició horitzontal.