POSCA PENCIL I POSCA PASTEL 

  • 59,95 €

    POSCA PASTEL son colors de cera amb una formula especial que els fa diferents als altres pastels al oli existents al mercat, permetent una amplia gamma de expressió del color, des del toc sotil del color a la màxima cobertura profunda, també es pot barrejar fàcilment amb altres colors. Depenent de langle descriptura traç de 0.6, 1 i 8mm.

    59,95 €
  • 89,95 €

    POSCA PENCIL és llapis de color al oli, creat amb la combinació de un pigment i cera dalt grau, proporcionant una experiència descriptura suau i fluida, de colors vius i resistent a la llum. En pintar amb intensitat no es produeix brillantor, donant un acabat fi. Es pot utilitzar sobre llenç.

    89,95 €
Mostrant 1 - 2 de 2 elements

ELS POSCA PASTEL

No hi ha cap altre igual: colors de cera, vius I resistents a la llum. Els POSCA PASTEL són tan versàtils que es poden fer servir gairebé sobre qualsevol superfície: paper, vidre, metall, fusta o pedra.

La nova fórmula de cera i oli permet una àmplia expressió de color des d'una petita línia lleugera fins a una cobertura profunda i com si no hi hagués prou, cadascun dels colors es complementa molt bé amb els altres proporcionant un acabat uniforme sense matisos.

A la botiga i a Raima online trobaràs capses de 24 colors diferents que van des del rosat coral, rosat clar, verd pastís, fins al  taronja, púrpura, groc pastís i blau cel.

Si busques un dibuix amb expressió, ple de color, sòlid i detallat, tria sempre els increïbles POSCA PASTEL, una peça única de la família Uniball.

ELS POSCA PENCIL

Els espectaculars llapis POSCA PENCIL de color a l’oli són una singular combinació entre impressionants pigments i cera d’alta intensitat que et donaran una sensacional experiència d’escriptura supremament suau i fluida. I sobre el llenç? Doncs proporciona resultats òptims amb un efecte de pintura a l’oli, un acabat extremadament fi i sense proporcionar cap mena de brillantor inclòs quan es pinta durant molt de temps.

Aposta per una varietat de tons al·lucinants i deixa que els colors es barregin amb matisos i contrastos que no s’aconsegueixen amb altres llapis. Els POSCA PENCIL t’encantaran des de la primera traçada per la seva qualitat, disseny i magnífics resultats! Adquireix la teva capses de dotze diferents colors a les nostres botigues RAIMA i online.