Llista de productes per fabricant: NAVA

 • 58,95 €

  El porta-bloc A4 Nava Col. Easy + amb tanca de cremallera, que trobaràs a Raima, caracteritzat pel seu disseny destil simple però al mateix temps elegant. Està realitzat en polièster anti-ratllades i anti-pluja, per poder mouret per la ciutat en qualsevol condició atmosfèrica. En el seu interior té un compartiment per portar el iPad/tablet, espais per...

  58,95 €
  Comprar
 • 79,95 €

  El porta-bloc A4 Nava Col. Gate amb tanca de cremallera, que trobaràs a Raima, està realitzat en polièster resistent a laigua. En el seu interior té un compartiment per portar el iPad/tablet, espais per bolígrafs, targetes i documents. Inclou bloc de notes A4. Mides: 35 x 27 x 3 cm. / Material extern: Polièster + PU / Material intern: Polièster.

  79,95 €
  Comprar
 • 74,95 €

  El porta-bloc A4 Nava Col. Passenger amb tanca de cremallera, que trobaràs a Raima, està realitzat en polièster antibrutícia. En el seu interior té un compartiment per portar el iPad/tablet, espais per bolígrafs, targetes i el cable de la tablet. Inclou bloc de notes A4. Mides: 33 x 25 x 3 cm. / Neteja: drap humit.

  74,95 €
Mostrant 1 - 3 de 3 elements